Perspektivering af

Din situation lige nu

Som regel opsøger du en astrolog, når du mangler flow eller mening i livet. Det kan f.eks. være en tilstand af udbrændthed, stress eller indre tomhed.

Disse tilstande afspejles i horoskopet og har som regel det kærlige formål, at skubbe dig i retning af bedre selvforståelse. Det kan blandt andet handle om at erkende og respektere dine egne grænser eller lære, hvordan du fylder dig selv op med god energi. 

Det opleves meningsdannende at se sin egen livsbane fra helikopteren. Hvad har ført dig dertil, hvor du er i dag? Og hvordan kan en god vej videre se ud? Det er typiske spørgsmål, som du får besvaret i løbet af konsultationen. 

  • 60-90 minutter
  • 1.400kr
Din helt egen

Udviklingsvej

I det astrologiske møde starter vi med at afdække kernen af din personlighed. Her italesættes de overlevelsesmekanismer, horoskopet viser, du har været hjulpet af gennem din opvækst. Efterfølgende fokuserer vi på de livsområder, hvor du har størst potentiale for vækst. Det vil typisk være aspekter af livet, hvor du kommer til at samle meget erfaring og tage mere ansvar, end du foretrækker.   

Dét slutteligt at nå ind under motorhjelmen og se, hvad der gemmer sig af talenter og potentialer åbner efterfølgende forståelsen for, hvordan tilværelsen kan blive mere meningsfyldt og berigende.

  • 60-90 minutter
  • 1.400Kr
Få bedre forståelse for

Dit barn

Vi kender alle værdien i at kunne se verden fra sit barns perspektiv. Ved en samtale omkring dit barns horoskop får du hjælp til bedre indblik i, hvordan du som forældre bedst støtter dit barn. 

Fokus ligger på at italesætte behov, verdenssyn og potentialer hos barnet. Medbringer du (mor/far) dine egne fødselsdata, kan der også trækkes linjer omkring jeres fælles dynamik.

Denne ydelse tilbydes så længe dit barn er under 18 år. Derefter kræves samtykke fra barnet.  

  • 45-60 minutter
  • 1.000kr

Praktisk Information

Vil du gerne booke en konsultation, send da email eller SMS med dit ønske eller spørgsmål. 

For at tyde dit horoskop har jeg brug for dine præcise fødselsdata: år, dato, tidspunkt og sted. 
Har du ikke adgang til dem fra en skriftlig kilde (fx “barnets bog”) kan data rekvireres via Rigsarkivet. 

Kontakt

Marie Malling
Søllerødvej 19A
2840 Holte

  • info@mariemalling.dk
  • +45 4045 2840