Bliv introduceret til astrologien via

Workshops

En eftermiddag/aften i astrologiens magiske univers er spændende for dig med ingen eller lidt kendskab til horoskoptydning. Workshoppen kan f.eks. tilpasses en vennegruppe, en polterabend eller et interessefællesskab, hvor I opsøger inspiration og nye oplevelser. 

Du går herfra med viden om, hvordan horoskopet er opbygget og med indblik i den teknik, som astrologen anvender for at tyde planet-placeringer. 

Workshoppen er meget praktisk. Du får udleveret dit eget horoskop og kan følge med undervejs, når metodikkerne gennemgåes. Der afsættes god tid til spørgsmål og gennemgang af eksempler blandt jer, der deltager. Vær indstillet på at dele viden om dig selv med de andre. Det er som regel en øjenåbner, når I finder ud af, hvor forskellige I er, og hvordan det afspejles meget tydeligt i jeres horoskoper. 

Deltagerantal: Max 8
Pris pr deltager: 350kr

Skriv til info@mariemalling.dk hvis du ønsker at koordinere en privat stjernestund i din omgangskreds.

Andre planlagte

Aktiviteter foråret 2024

Studiegruppe 13. marts 2024 kl. 17-20: Sekundære Progressioner
Dybdegående gennemgang af prognose-teknikken med fokus på stationære/retrograde skift samt personlige planter i forbindelse med akse og tegnskifte. Efter gennemgang af teorien arbejder alle deltagerne med hinandens horoskoper for at teste teorien i praksis. 
Målgruppe: Praktiserende astrologer og astrologistuderende, med de basale færdigheder på plads. 
Max 20 deltagere

Studiegruppe 8. maj 2024 kl. 17-20: Progressive månefaser
Ved denne cafe fokuseres især på solens og månens progressive tegn- og husskifte. Man kan sagtens hoppe med på denne café uden at have deltaget i forrige event med samme titel. Der sættes god tid af til at arbejde med deltagernes egne horoskoper og tage nogle mere dybdegående eksempler op på tavlen til fælles gennemgang. HUSK at medbringe PC med dit ynglings astro-software. PS – godt nyt – vi er sikret plads i det store lokale.
Tilmelding via dette link. 

Temadag 9. juni 2024 kl. 10-15: Dit Venus Starpoint
Venus laver i en fast rytme 5 smukke piruetter rundt i dyrekredsen (set fra Jorden). Denne smukke cyklus med faste nedslag stort set samme steder hver 8. år har givet sløjferne tilnavn af ”Venus Star Points”. De sensitive punkter som opstår viser sig at afspejle tilbagevendende temaer i vores liv med 4 eller 8 års intervaller. 
Helt konkret vil vi på dagen arbejde med deltagernes personlige Venus Star Points. Tydningsteknikken bliver gennemgået med et praktisk fokus, således at der bliver god tid til personlig granskning af virkningen i eget liv.
Målgruppe: Praktiserende astrologer og astrologistuderende, med de basale færdigheder på plads. 
Max 20 deltagere. Tilmelding via dette link

Hvad andre siger om

Den Astrologiske Workshop

  • Jeg har altid haft en nysgerrighed omkring astrologi. Efter at have deltaget i Marie Mallings workshop, blev min fascination for astrologiens verden kun skærpet. I workshoppen indførte Marie på kompetent vis deltagerne i et fascinerende univers, hvor bl.a. planternes karakteristika og betydning blev belyst og uddybet. Maries behagelige væsen, skønne stemme og store menneskelige indsigt vakte min lyst til meget mere viden og fordybelse. Derfor fik jeg efterføgende lagt et personligt horoskop ved en privat session. 
    Jeg kan på det varmeste anbefale Marie Mallings guidning og formidling. Både på det personlige plan, men også erhvervsmæssigt ud fra hendes egen berede karriere og erfaring med ledelse. 

     

    Gitte Sørensen

Praktisk Information

En workshop varer for det meste 2-3 timer og rummer 4-10 deltagere. Jeg kører gerne ud til jer, såfremt der er mindre end en times kørsel fra Holte.

Vil du gerne høre nærmere eller booke en workshop, send da email eller SMS med dit ønske eller spørgsmål. Derfra aftaler vi at ringe sammen for at skræddersy workshoppen. 

For at skabe det bedste udbytte, har jeg brug for deltagernes fødselsdata: år, dato, tidspunkt og sted. I forbindelse med en workshops kan det omtrentlige tidspunkt (morgen, middag eller aften) anvendes, da tolkningerne er af mere overordnet karakter. 

Kontakt

Marie Malling
Søllerødvej 19A
2840 Holte

  • info@mariemalling.dk
  • +45 4045 2840